WordPress 3.8 är här

I morgon den 12:e december ska WordPress 3.8 släppas. Det som är nytt är att man har gjort om gränssnittet för admin panelen. På WordPress.com har du redan kunnat jobba i gränssnittet ett tag.

wordpress 3.8

Version 3.8 av WordPress ska enligt planerna släppas den 12 december.

Takten på versions uppdateringarna har ökat snabbt det senaste året vilket innebär att alla WordPress-användare har fått uppdatera systemet samt även tema ochg plugins ofta. Även om det är jobbigt med att göra uppdateringar ofta har dock systemet nu blivit mycket bättre, och mindre uppdateringar kommer i fortsättningen att ske automatiskt utan att man som administratör behöver göra något, det är smidigt! Framför allt är det säkerheten och användargränssnittet som har förbättrats ordentligt, vilket vi på Webbyrå Stockholm uppskattar. Vi tycker det är bra att världens mest lättanvända CMS, nu också blir ett av det säkraste.
Under huven på WordPress 3.8

Vi kan också se fram emot att ett nytt default-tema med WordPress 3.8, nämligen Twenty Fourteen. Du kan se en demo av Twenty Fourteen for WordPress här, vi tycker temat ser väldigt bra ut och har en snygg minimalistisk mobilanpassad design s.k. en responsive design. Här nedan kan du se en bild av hur nya temat ser ut.

twenty fourteen demo

Vill du läsa mer om WordPress release av version 3.8 kan du läsa mer via länkarna nedan:

State of 3.8, and thoughts on the next week 

WordPress WordPress 3.8 RC1

WordPress WordPress 3.8 Beta 1

WordPress 3.8 Developers Prepare Code For Hard Freeze

twentyfourteen wordpress 3.8